GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νεαρός Βακάκης έκανε ό,τι και ο Παντελίδης...

George Billinis Ο νεαρός Βακάκης έκανε ότι και ο Παντελίδης. Και οι δύο συμπεριφέρθηκαν αμετροεπώς. Με την αφροσύνη τους "αυτοκτ...

George Billinis
Ο νεαρός Βακάκης έκανε ότι και ο Παντελίδης. Και οι δύο συμπεριφέρθηκαν αμετροεπώς. Με την αφροσύνη τους "αυτοκτόνησαν" οι ίδιοι και σκόρπισαν γύρω τους απέραντη θλίψη, θάνατο, αναπηρίες.

Από το σημείο αυτό μέχρι εκείνο που διαφοροποιεί τα περιστατικά με κριτήριο την ταξικότητα και τον μέν πρώτο τον εξιλεώνει και τον κάνει ήρωα και μάγκα, επειδή ήταν "λαϊκό" παιδί, ενώ τον δεύτερο τον καταβαραθρώνει, επειδή ήταν ρεμπεσκές γόνος πλουτοκράτη και προτρέπει τους πολίτες να μποϋκοτάρουν την επιχείρηση του πατέρα του, ένα ... ελληνικό μυαλό δρόμος.

Με παρόμοια κριτήρια και προσλαμβάνουσες πορευόμαστε ως λαός. Έτσι ερμηνεύουμε την κρίση. Δεν έφερε η άφρων συμπεριφορά μας την κρίση κι αυτή τα μνημόνια, αλλά τα μνημόνια την κρίση. Φταίνε οι κακοί ξένοι δανειστές. Θέλουν να μας αγοράσουν κοψοχρονιά. Έτσι αποκτούν οι κάθε είδους λαϊκιστές φανατικούς οπαδούς. Αν δεν σοβαρευτούμε, αν δεν εξορθολογίσουμε την σκέψη μας, αποκλείεται να διορθώσουμε τη πορεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση