GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ψήφισαν» Νάουσα για το καρναβάλι οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Ηλίας Ψινάκης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμαρχος Μαραθώνα ψήφισαν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς το καρναβάλι της Νάουσας. Ο δ...


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμαρχος Μαραθώνα ψήφισαν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς το καρναβάλι της Νάουσας.
Ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλαος Κουτσογιάννης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Δημήτρη Μάντσιο υποδέχτηκαν τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκη, όπως και ήταν μεταξύ των επισήμων που έδωσαν το παρών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Νάουσα.
Ο Ηλίας Ψινάκης για άλλη μια φορά επέλεξε τη Βόρεια Ελλάδα για να… ξεφύγει από τα καθήκοντά του, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με το γουνάκι του.
Η δημοτική αρχή, σε μια λιτή γιορτή, δώρισε σε εκλεκτούς καλεσμένους συλλεκτικούς οίνους.
Το δώρο παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Καλαμαριάς, Ιωάννης Πιτσιώρας, η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Αγγελική Κοτταρίδη, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Χρήστος Σιμούλης, ο Ρώσος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Αλεξάντερ Σερμπάκοβ και ο Γερμανός Πρόξενος, Βάλτερ Στέχελ.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το life-events.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση