GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να ζητήσει τα νοίκια που του χρωστούσαν και τον ξυλοφόρτωσαν!

Σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή καταδίκασε την Τρίτη (31/1) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων έναν 33χρονο, ο οποίος επι...


Σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή καταδίκασε την Τρίτη (31/1) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων έναν 33χρονο, ο οποίος επιτέθηκε βάναυσα στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όπου διέμενε, επειδή του ζήτησε τα ενοίκια που του χρωστούσε.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2012, μπροστά από γνωστό σουβλατζίδικο των Χανίων όπου ο 27χρονος τότε ενοικιαστής, είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του με αλαρμ, περιμένοντας την τότε μνηστή του που είχε κατέβει να πάρει σουβλάκια. Εκεί, τον είδε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος απ’ όπου είχε εξαφανιστεί, αφήνοντας απλήρωτα τέσσερα ενοίκια και τους λογαριασμούς. Oπως γράφει το zarpanews.gr, ο ιδιοκτήτης του ζήτησε τον λόγο και κουβέντα στην κουβέντα τα «αίματα» άναψαν, με τον 27χρονο να βγαίνει εξαγριωμένος από το αυτοκίνητο και να επιτίθεται στον ιδιοκτήτη, με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα. Τελικά, αφού τον έριξε κάτω ημιλιπόθυμο και με σπασμένη μύτη… έγινε «καπνός».

Ο μηνυτής, εξήγησε στο δικαστήριο ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο ημέρες, μετά από χειρουργείο στη μύτη και ότι μέχρι και σήμερα υποφέρει από ιλίγγους, εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχτηκε. Είπε ακόμη πως ουδέποτε ο 27χρονος όλα αυτά τα χρόνια τον πλησίασε για να ζητήσει συγνώμη ενώ δεν του έχει καταβληθεί ακόμα το σύνολο του ποσού από τα ενοίκια.

Στην απολογία του ο 27χρονος υποστήριξε πως ο ιδιοκτήτης των εξαγρίωσε, χτυπώντας με μανία το αυτοκίνητο και τον εξευτέλισε, φωνάζοντας μπροστά στην τότε μνηστή του και σε παρέες του. «Είχα νευριάσει πάρα πολύ. Αν μου μιλούσε σαν άνθρωπος, δεν θα γινόταν τίποτα» είπε, μεταξύ άλλων. Υποστήριξε ακόμη πως υπεύθυνη για να πληρώνει τα ενοίκια ήταν η γιαγιά του και όχι ο ίδιος, η οποία εκείνη την περίοδο απουσίαζε στο Βέλγιο. Ωστόσο, ούτε ο ίδιος ούτε ο συνήγορός του έπεισαν το Δικαστήριο που έκριναν τον κατηγορούμενο «ένοχο» δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασαν σε 12 μήνες φυλάκιση, με δικαίωμα έφεσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση