GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Μόντριτς για τον Μαραντόνα που θα προκαλέσει αίσθηση

Η άφιξη του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Μαδρίτη, ενόψει του αυριανού αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ και της Νάπολι, δεν έμεινε ασχολί...


Η άφιξη του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Μαδρίτη, ενόψει του αυριανού αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ και της Νάπολι, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας, αλλά και τον προπονητή της, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο μέσος των Μαδριλένων, Λούκα Μόντριτς, αφού χαιρέτησε την παρουσία στο «Μπερναμπέου» του άλλοτε ειδώλου των Ναπολιτάνων, τόνισε ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ευχαρίστησε το Θεό που πλέον δεν αγωνίζεται, αφού τα πράγματα για την ομάδα του θα ήταν πιο δύσκολα.

«Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος και χαίρομαι που θα παρακολουθήσει από κοντά αυτό τον αγώνα. Να ευχαριστήσω τον Θεό που δεν παίζει και είμαστε ευτυχείς γι' αυτό» αστειεύτηκε ο Μόντριτς σε συνέντευξη Τύπου.

«Τον έχω συναντήσει αρκετές φορές, η τελευταία ήταν στο Γκαλά της FIFA τον Ιανουάριο για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή. Είναι ένα ωραίο πρόσωπο και ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει ποτέ» πρόσθεσε ο Μόντριτς για τον 56χρονο παλαίμαχο άσο.

Από την πλευρά του, ο Ζιντάν μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Μαραντόνα, αλλά επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, γιατί η Νάπολι είναι μια καλή ομάδα: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μαραντόνα, ήταν ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αλλά πάνω από τον Ντιέγκο, φοβάμαι περισσότερο τους παίκτες της Νάπολι που θα είναι στο γήπεδο για να αγωνιστούν» προειδοποίησε τους παίκτες του ο Γάλλος προπονητής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση