GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνελήφθησαν γκιουλενιστές που επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα

Δύο ύποπτοι για συμμετοχή στο δίκτυο του εξόριστου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθησαν κοντά στα ελληνικά σύνορα, μεταδίδουν τα το...


Δύο ύποπτοι για συμμετοχή στο δίκτυο του εξόριστου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθησαν κοντά στα ελληνικά σύνορα, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Daily Sabah, συνελήφθησαν στην Ανδριανούπολη (κοντά στον Έβρο), την ώρα που προσπαθούσαν να βρουν βάρκα για να φτάσουν στην χώρα μας, ενώ είχαν μαζί τους και τις οικογένειές τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της αστυνομίας είναι τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 4.000 ευρώ και 2.000 τουρκικές λίρες, ενώ τα παιδιά τους φέρονται να στάλθηκαν σε συγγενείς.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί ανοικτά τον Φετουλάχ Γκιουλέν ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15 Ιουλίου και έχει προχωρήσει σε χιλιάδες διώξεις και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, που θεωρούνται στην Τουρκία ύποπτοι ως μέλη του δικτύου του ιεροκήρυκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση