GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις νέες αποφάσεις από το ΣτΕ για τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Τέσσερις νέες αποφάσεις εξέδωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε δίκες που θεωρήθηκαν κατηργημένες μετά την απόφαση του...


Τέσσερις νέες αποφάσεις εξέδωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε δίκες που θεωρήθηκαν κατηργημένες μετά την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά.

Οι ανώτατοι δικαστές επανέλαβαν τις αποφάσεις τους, ότι μόνο αρμόδιο για την διαγωνιστική διαδικασία και την παροχή τηλεοπτικών αδειών είναι το ΕΣΡ.

Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αντέννα και Σκάι, οι οποίοι ζητούσαν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης με την οποία μεταβιβαζόταν στον Γ.Γ ενημέρωσης και επικοινωνίας η αρμοδιότητα για τη σύσταση ειδικής επιτροπής ενστάσεων στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας παροχής των τηλεοπτικών αδειών.

Την ίδια ώρα, η Ολομέλεια έκανε δεκτή την αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού Σταρ που ζητούσε να ακυρωθεί η ίδια υπουργική απόφαση, όπως αυτή τροποποιήθηκε μεταγενέστερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση