GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κοντονής για τα επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής

«Οι λοιδορίες προς τη μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κάθε πολίτη», επεσήμανε ο υπουργός Δι...


«Οι λοιδορίες προς τη μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κάθε πολίτη», επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών.

Ακόμη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, τονίζει ότι «κάθε αρμόδια κρατική αρχή οφείλει να εγγυάται, ότι τόσο οι παράγοντες της δίκης, όπως οι μάρτυρες, όσο και οι συγγενείς ή οικείοι αυτών, θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους ή να παρακολουθούν τη δικαστική διαδικασία μέσα σε καθεστώς ασφάλειας και πλήρους σεβασμού του προσώπου τους».

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής σημειώνει ότι «αυτονόητα αυτό πρέπει να ισχύει πρωτίστως για τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων» και καταλήγει: «Οτιδήποτε αντίθετο στα παραπάνω δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση