GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να «καθαρίσει» χωρίς να δεχθεί γκολ θέλει ο Ολυμπιακός

Νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται τον Ατρόμητο στον πρώτο μεταξύ τους προη...


Νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται τον Ατρόμητο στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Πάουλο Μπέντο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τους τρεις καθαρόαιμους φορ του, Μπράουν Ιντέγιε, Όσκαρ Καρντόσο και Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Αντίθετα, για άλλο ένα ματς έμειναν εκτός οι Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Εστεμπαν Καμπιάσο, ενώ έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός του Ρομαό που θεωρείται ότι θα αποτελεί πλέον τον αντικαταστάτη του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
Εκτός έμειναν και οι Ελιουνούσι, Μάριν και Ντε λα Μπέγια, όπως και ο Ντα Κόστα που επέστρεψε πριν λίγο καιρό από το Κόπα Άφρικα.
Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
Με νέο προπονητή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος καθώς τις τύχες της ομάδας ανέλαβε ο Ρικάρντο Σα Πίντο
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιγκινί, Τσατσόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος. Δεν πρόλαβε ο Κοντοές, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο ισχιακό.
Αναλυτικά την 20αδα απαρτίζουν οι: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Παντελιάδης, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση