GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο βαρέων βαρών γκολκίπερ που έμεινε άνεργος επειδή... έφαγε μια πίτα!

Αυτός που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι ο Γουέιν Σο. Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά μέχρι σήμερα αγωνιζόταν ως (αναπληρωματ...


Αυτός που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι ο Γουέιν Σο.



Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά μέχρι σήμερα αγωνιζόταν ως (αναπληρωματικός) τερματοφύλακας στη Σάτον, ομάδα πέμπτης κατηγορίας, μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας που έφτασε ως τη φάση των 16 της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε τη Δευτέρα αν και πάλεψε απέναντι στην Άρσεναλ των “σαλονιών” της Premier League.

Το παρουσιαστικό του 45χρονου Σο φυσικά δεν περνά απαρατήρητο: δεν είναι δα και συνηθισμένο φαινόμενο οι τερματοφύλακες με βάρος 146 κιλά! Έτσι, ο Σο είχε τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην εντυπωσιακή πορεία της Σάτον στο Κύπελλο, πέρα από την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Όμως αυτή ακριβώς η δημοσιότητα τελικά τον “έκαψε”, με αποτέλεσμα να μείνει... άνεργος!

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα βρετανικά ΜΜΕ, η κάμερα συνέλαβε χθες τον Σο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ, να... καταβροχθίζει μία κρεατόπιτα στον πάγκο της Σάτον.
Εντάξει, θα πει κανείς ότι είναι ένα χαριτωμένο, ίσως ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, αλλά μέχρι εκεί. Όμως η ιστορία έχει ένα παρασκήνιο πιο ζουμερό κι από την κρεατόπιτα του Σο...

Όπως αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος ο γκολκίπερ της Σάτον, γνώριζε ότι μία στοιχηματική εταιρεία είχε δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να ποντάρουν στο ενδεχόμενο ο Σο να φάει μία πίτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με απόδοση 8 προς 1. Και μια και η ομάδα του έχανε ήδη με 0-2 από την Άρσεναλ και ο προπονητής του είχε ήδη ολοκληρώσει τις αλλαγές του, αποφάσισε να φάει μία πίτα... για πλάκα (αλλά και επειδή πεινούσε).

“Πήγα και την πήρα στο ημίχρονο από την κουζίνα. Την είχα έτοιμη. Είχε κρέας και πατάτα”, παραδέχθηκε ο Σο, ενώ ερωτηθείς αν γνωρίζει κάποιον που να πόνταρε όντως στο ενδεχόμενο να φάει πίτα κατά τη διάρκεια του αγώνα (και φυσικά να πληρώθηκε πλουσιοπάροχα), απάντησε ότι ίσως κάποιοι συμπαίκτες του και οπαδοί της ομάδας να το έκαναν.

Μετά από την αποκάλυψη της “πλάκας” αυτής παρενέβη η αρμόδια επιτροπή παιγνίων, που διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ ο Σο αναγκάστηκε σε παραίτηση από την ομάδα, αν και ο ίδιος επιμένει πως δεν έκανε τίποτα κακό, μολονότι όπως παραδέχθηκε τους είχε ήδη πει πριν το ματς ότι πιθανόν να φάει την πίτα του...
Το τέλος της συνεργασίας με τον Σο ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Πολ Ντόσγουελ. “Αυτή η απόφαση ελήφθη σε διοικητικό επίπεδο”, ανέφερε. “Αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να προβούμε σε πολύ αποφασιστικές ενέργειες. Ο πρόεδρος του μίλησε σήμερα και ο Γουέιν προσφέρθηκε να παραιτηθεί”.

“Είμαι λυπημένος, ο πρόεδρος είναι λυπημένος. Έχω μιλήσει με τον Γουέιν και ο άνθρωπος κλαίει, έκλαιγε στο τηλέφωνο. Είναι μία πολύ λυπηρή κατάσταση”, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση