GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο μεγάλα συνδικάτα του Χόλιγουντ ενάντια στο διάταγμα Τραμπ

Δύο από τα μεγαλύτερα συνδικάτα της αμερικανικής βιομηχανίας κινηματογράφου αποδοκίμασαν σήμερα την απόφαση του προέδρου Ντόναλντ Τρα...


Δύο από τα μεγαλύτερα συνδικάτα της αμερικανικής βιομηχανίας κινηματογράφου αποδοκίμασαν σήμερα την απόφαση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών.

Το συνδικάτο Directors Guild of America (DGA), που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των αμερικανών σκηνοθετών κινηματογράφου και τηλεόρασης, επέκρινε το διάταγμα που υπέγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ την Παρασκευή. "Το DGA πιστεύει βαθιά ότι οι καλλιτέχνες, ανεξάρτητα από την εθνική τους καταγωγή, τη θρησκεία τους ή το φύλο τους πρέπει να μπορούν να έρχονται στις ΗΠΑ για να παρουσιάζουν τη δουλειά τους", δήλωσε.

"Οι πολιτικές που το εμποδίζουν αυτό, χωρίς απαραίτητη σκέψη, πρέπει να ανησυχούν όσους είναι προσηλωμένοι στην τέχνη και στον κινηματογράφο. Οι ανοικτές καλλιτεχνικές ανταλλαγές είναι στο επίκεντρο αυτού που είμαστε, είναι αυτό για το οποίο μιλούν όλο και περισσότερο οι ταινίες και η τηλεόραση --ενότητα της ανθρωπότητας, υπέρβαση των συνόρων και των πολιτισμών", τόνισε το συνδικάτο.

Το SAG-AFTRA, ένα αμερικανικό συνδικάτο που εκπροσωπεί περισσότερους από 160.000 ηθοποιούς και κομπάρσους από όλο τον κόσμο, διακήρυξε την προσήλωσή του στην "ισότητα των ευκαιριών ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τη χώρα γέννησης. Πρόκειται για μια άφρονα μεταναστευτική πολιτική και εμείς θα υποστηρίζουμε τους καλλιτέχνες μας σε μόνιμη βάση", επισήμανε, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση