GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ίμια θα το κάναμε

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας ουσιαστικά στα λεγόμενα του Ν...


Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας ουσιαστικά στα λεγόμενα του Νίκου Κοτζιά, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο πρόσφατο περιστατικό στα Ίμια με τον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε αναφέρει ότι ανώτατος Τούρκος αξιωματικός δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ίμια, γιατί η ελληνική πλευρά είχε πάρει τα μέτρα της. «Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει», είπε ο κ. Τσαβούσογλου. Μάλιστα, πρόσθεσε με νόημα ότι «όποτε χρειάστηκε, το κάναμε».

Ακόμη, μιλώντας για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, των οποίων την έκδοση απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τόνισε πως η Ελλάδα εμποδίζει την δίκη πραξικοπηματιών, σημειώνοντας πως αυτή η πράξη δεν αρμόζει με τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Πηγή: haberler

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση