GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη: Το ποτό ήταν το πρόβλημα

Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και εισήχθη σε νευρολογική κλινική, αισθάνετ...


Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και εισήχθη σε νευρολογική κλινική, αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Μέθεξη ονείρων». 

«Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μια οικογένεια και περνάω καλά» εξηγεί στην Espresso ο ηθοποιός, ο οποίος με τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς του συγκίνησε πλήθος κόσμου, που θέλησε να τον βοηθήσει και να του συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο.

«Στο ποτό ήταν το πρόβλημα, αλλά τώρα είμαι καλά. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ασχοληθώ με την παρουσίαση του βιβλίου μου», εξηγεί και συνεχίζει λέγοντας ότι: «Ήταν τόσο δύσκολη η φάση της ανεργίας που με έφερε στα όρια της κατάθλιψης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος και κάποια στιγμή ακόμα και αυτό σταμάτησε λόγω περικοπών. Έτσι λοιπόν έγινα προσωρινά γκαρσόνι, κάτι που με έσωσε από μια πιθανή αυτοκτονία» είχε πει χαρακτηριστικά για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο απονενοημένο διάβημα. «Είχα ένα μαχαίρι και λέω ‘’ δεν κόβω τις φλέβες μου;’’. Mόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα: Θα ζήσω. Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση