GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με νέα πρόσωπα και κάποιες επιστροφές αναμένεται ο Πάουλο Μπέντο να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 2...


Με νέα πρόσωπα και κάποιες επιστροφές αναμένεται ο Πάουλο Μπέντο να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού επιστρέφει ο Μανουέλ Ντα Κόστα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση του.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και στα άκρα της άμυνας, καθώς θα ξεκινήσουν ο Παρέδες και ο Ντε Λα Μπέγια στα δεξιά και τα αριστερά, αντίστοιχα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, παράλληλα, έχει ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο ο Μπέντο κόρντα στην «Ένωση», από τη στιγμή που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του απέναντι στην Οσμανλίσπορ ο Ρομαό.

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο από το παιχνίδι με τους Τούρκους και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Θα πρέπει, επίσης, να δούμε τι θα γίνει με τον Ιντέγε που μοιάζει με… ταύρο που θέλει να προλάβει και να παίξει, αλλιώς θα ξεκινήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση