GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμηλοί τόνοι από Χιμένεθ και Μπέντο μετά το ντέρμπι

Στον κόσμο της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι ταπεινο...


Στον κόσμο της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι ταπεινοί.

«Θέλω να είμαστε ταπεινοί. Είμαστε μακριά από τους στόχους μας, σήμερα πήραμε τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε για τον κόσμο της ΑΕΚ που έχει περάσει τόσα πολλά και τους κάναμε χαρούμενους», είπε χαρακτηριστικά στη NOVA ο Ισπανός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μπέντο τόνισε:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αμυντικά είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν αρκετά καλά τοποθετημένοι. Στην επίθεση δεν κάναμε αυτό που συνηθίζαμε, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και ιδιαίτερη κινητικότητα. Το παιχνίδι μας δεν είχε επιθετική τάση όπως συνήθως, δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και στη συνέχεια ο αντίπαλος κατάφερε να εκμεταλλευθεί τα κενά μας και το παιχνίδι ήταν υπέρ του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με παίκτη λιγότερο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να φανούμε απειλητικοί. Βέβαια ούτε η ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα, δεν έκανε ευκαιρίες και δεν απείλησε την εστία μας σε αυτό το σημείο του αγώνα. Ήταν πάντως ένα κακό παιχνίδι από τη μεριά μας, σε κάθε περίπτωση».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση