GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει προβάδισμα ο Ολυμπιακός, καλοί εκτός οι Τούρκοι

Τα ευρωπαϊκά βράδια επιστρέφουν στις 20.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Οσμάνλισπορ και θέλει να μην πέσει θύ...


Τα ευρωπαϊκά βράδια επιστρέφουν στις 20.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Οσμάνλισπορ και θέλει να μην πέσει θύμα έκπληξης, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Τουρκία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρα πιο έμπειροι και σε αυτό θα βασιστούν, σε αντίθεση με την αντίπαλό τους που, όμως, δεν είναι τυχαία.
Άλλωστε, κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους με καλό εκτός έδρας απολογισμό, καθώς είχε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Ο Πάουλο Μπέντο έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών με τους Ιντέγιε, Ελιουνούσι και Καπίνο να έχουν τεθεί νοκ άουτ και αναμένεται να εμπιστευτεί τους νεαρούς Ρέτσο και Ανδρούτσο στο αρχικό σχήμα, με τον Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης.
Στόχος των Πειραιωτών είναι μόνο η νίκη και ιδανικά να μην δεχθούν γκολ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και ο Μπέντο, πράγμα όχι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι η Οσμάνλισπορ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής σε όλα τα φετινά ματς της στη διοργάνωση!
Για να πάρει κεφάλι, όμως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σπάσει την παράδοσή του κόντρα σε ομάδες από την Τουρκία, καθώς μετρά μία νίκη και δύο ήττες, ενώ και γενικότερα οι ομάδες της γειτονικής μας χώρας έχουν τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις με ελληνικούς συλλόγους με απολογισμό υπέρ τους εννέα νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
Τις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών της θα στερηθεί η Οσμάνλισπορ. Μετά τον Νιγηριανό επιθετικό Αμίνου Ουμάρ, ο οποίος θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, εκτός μάχης τέθηκε και ο βασικός αριστερός μπακ, ο Πορτογάλος Τιάγκο Πίντο.
Ο τελευταίος δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση