GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Αυτά που λέτε ότι δεν θα ψηφίσετε ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα ο λαός τα ακούει βερεσέ - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες», είπε από το βήμα της Βουλής για το πόρισμα της εξεταστικής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης...


«Οι πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες», είπε από το βήμα της Βουλής για το πόρισμα της εξεταστικής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση. 

«Ούτε τώρα, έλαμψε όλη η αλήθεια, ούτε τώρα «έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο» για να χρησιμοποιήσω μια αγαπημένη σας έκφραση. Αντίθετα, η σήψη, η διαφθορά και η διαπλοκή παραμένουν, δεν αντιμετωπίστηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση λέγοντας ότι «θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να ολοκληρώσετε την αξιολόγηση και όλα αυτά που λέτε ότι δεν θα ψηφίσετε ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα ο λαός τα ακούει βερεσέ».

Όσο για τα ελληνοτουρκικά, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι «στην κυβέρνηση έχετε ευθύνη γιατί προσπαθείτε να περάσετε στο λαό κλίμα εφησυχασμού. Είναι άλλο η ψύχραιμη στάση και άλλο η μη σωστή ενημέρωση του λαού», σημειώνοντας ότι «η ΝΑΤΟϊκή παρουσία στο Αιγαίο αποθρασύνει την τουρκική προκλητικότητα».


Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση