GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΛ: Ο Σταύρος Θεοδωράκης πρωτοστάτησε πριν από μερικά χρόνια στο ξέπλυμα των νεοναζιστών

«Ορισμένοι νεόκοποι πολιτικοί παράγοντες θέλουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για τη νομιμοποίηση των νεοναζιστών. Ένας από αυτούς είναι...


«Ορισμένοι νεόκοποι πολιτικοί παράγοντες θέλουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για τη νομιμοποίηση των νεοναζιστών. Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός Σταύρος Θεοδωράκης που μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του πρωτοστάτησε πριν από μερικά χρόνια στο ξέπλυμα των νεοναζιστών και των ακροδεξιών», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σε δήλωση που έκανε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναφέρει: «Το αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζισμού στην Ελλάδα το γνωρίζαμε. Το βίντεο που αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» το επιβεβαιώνει με τον πλέον θλιβερό τρόπο. Πράγματι, ορισμένοι νεόκοποι πολιτικοί παράγοντες θέλουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για τη νομιμοποίηση των νεοναζιστών. Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός Σταύρος Θεοδωράκης που μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του πρωτοστάτησε πριν από μερικά χρόνια στο ξέπλυμα των νεοναζιστών και των ακροδεξιών, οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να στελεχώσουν άλλο κόμμα».

Τέλος σημειώνει: «Υ.Γ. Το να μην κατανοεί κάποιος τη σημασία και τον συμβολισμό της επίσκεψης της διακομματικής επιτροπής της Βουλής στο ακριτικό Καστελόριζο δείχνει απλώς πως είναι περιορισμένης αντίληψης και μειωμένης ευθύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση