GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουζίνα by Kioupia, πέντε λόγοι για να το ξεχωρίσεις

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, μόλις 5 λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους, στα ιστορικά Λαδάδικα, εκεί όπου η παράδοση συναντά την ποιότ...


Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, μόλις 5 λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους, στα ιστορικά Λαδάδικα, εκεί όπου η παράδοση συναντά την ποιότητα, βρίσκεται το εστιατόριο Κουζίνα by Kioupia.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Ο μοντέρνος χώρος του προδίδει μια ομάδα που ασχολείται ενεργά με την επιχείρηση και που δεν εφησυχάζει στιγμή στην επιτυχία, ενώ οι υπηρεσίες πιστοποιούν ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα.

Συγκεντρώσαμε κάποιους βασικούς λόγους και καταλήξαμε στην πεντάδα που θα αποτελέσει κίνητρο για να έρχεσαι εδώ ξανά και ξανά:
H προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα, χωρίς ιδιαίτερες φαμφάρες αλλά με πολύ μεράκι, κατορθώνει να συμπεριλαμβάνεται στις πιο value for money προτάσεις φαγητού στη Θεσσαλονίκη.

Ανακαλύψτε εξαιρετικές γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μεσημέρι ή βράδυ, στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Κουζίνα. Καθίστε στα τραπεζάκια μπροστά στην πλατεία των Λαδάδικων (Μοριχόβου) με θέα στο υπέροχο σιντριβάνι και απολαύστε το φαγητό ή το ποτό σας. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα το κότσι με ζουμερές πατάτες φούρνου και το ψαρονέφρι με σος μελιού που αποτελούν και δύο πιάτα best seller. Αν δεν επιθυμείτε κρέας μπορείτε φυσικά να επιλέξετε κάποια από τις προτάσεις με βάση το ψάρι ή τα θαλασσινά.

Κάθε βράδυ θα ακούσετε live ελληνική μουσική (μπουζούκι-κιθάρα-φωνή). Μετά τις 20.00 καθημερινά στον χώρο του Κουζίνα by Kioupia στήνεται μια γιορτή. Ελαφρολαϊκές μελωδίες αλλά και ρεμπέτικα συνοδεύουν το υπέροχο δείπνο σας.

Από το 1991 λειτουργεί ανελλιπώς και προσφέρει στο κοινό του μια από τις πιο τίμιες προτάσεις φαγητού και διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα. Η οικογενειακή επιχείρηση, οφείλει την επιτυχία της, στο ότι δεν εφησυχάζει. Σε συνδυασμό με το ιδανικό της location, πέντε μόλις λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους και στην καρδιά της πλατείας στα Λαδάδικα που έχουν μπει και πάλι πολύ δυναμικά στο προσκήνιο, σταθεροί επισκέπτες αλλά και νέοι συνθέτουν το ολοένα και αυξανόμενο κοινό του.

Οργανώνει συχνά και με επιτυχία παρουσιάσεις κρασιών, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο που αγαπά το κρασί να γνωριστεί ουσιαστικά με τον ελληνικό αμπελώνα. Για αυτές τις θεματικές βραδιές θα δοκιμάσετε ένα ειδικό μενού που συνοδεύει κάθε φορά ιδανικά τις ετικέτες των οινοπαραγωγών που φιλοξενούνται στο χώρο. Τα συγκεκριμένα events αναρτώνται στη σελίδα του Κουζίνα by Kioupia στο facebook, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Αναλαμβάνει συνολικά τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων στο χώρο του. Γάμοι, βαφτίσεις, παρουσιάσεις βιβλίων ακόμη και parties εδώ θα πραγματοποιηθούν από το στάδιο της διακόσμησης χώρου (που παρέχεται δωρεάν), έως το φαγητό, το ποτό και τη μουσική, με το καλύτερο τρόπο. Εσείς θα βάλετε μόνο τη θετική σας ενέργεια!
Πληροφορίες
Πλατεία Μοριχόβου 3-5, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310553239
http://www.kioupia.gr
https://www.facebook.com/kouzina.kioupia

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση