GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ed Sheeran σε οντισιόν σε talent show πριν γίνει διάσημος (τραγωδία)

Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, όχι μόνον στην πατρίδα του, τη Βρετανία αλλά και παγκοσμίως: είναι ο Ed Shee...


Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, όχι μόνον στην πατρίδα του, τη Βρετανία αλλά και παγκοσμίως: είναι ο Ed Sheeran!

Όμως πριν από μια δεκαετία περίπου, ήταν απλά ένας έφηβος που γύρναγε στα talent shows, αναζητώντας μια ευκαιρία που θα του άνοιγε τις πόρτες για τη δόξα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει το Sheeran σε μια οντισιόν σε ένα talent show Britannia High.

Σε αντίθεση με την εικόνα του που γνωρίζουμε σήμερα, ο Sheeran είναι ένας κοκκινομάλης 17χρονος παίζει την κιθάρα του και χορεύει άτσαλα προσπαθώντας να πείσει τους κριτές.

Και μπορεί σήμερα να συνεπαίρνει τα πλήθη με τα τραγούδια του, δεν κατάφερε να πείσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι μια από τους κριτές λέει "καμία τύχη" παρακολουθώντας τον αποτυχημένο χορό του Sheeran στους ήχους του Like I Love You του Justin Timberlake.

Ωστόσο, ο επιμένων νικά και αν και έφυγε κακήν κακώς από το talent show, οι πωλήσεις των δίσκων του σήμερα αποτιμώνται από το Forbes σε 44 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Ed Sheeran τότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση