GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eurovision 2017: Αυτά θα είναι τα τρία τραγούδια του ελληνικού τελικού

Όλα σύγχρονα, μέσα στο πνεύμα της Eurovision αλλά με mainstream ήχο φαίνεται ότι είναι τα τρία τραγούδια του ελληνικού τελικού, από τ...


Όλα σύγχρονα, μέσα στο πνεύμα της Eurovision αλλά με mainstream ήχο φαίνεται ότι είναι τα τρία τραγούδια του ελληνικού τελικού, από τα ποία το ένα θα επιλεγεί για  να… ταξιδέψει τελικά στο Κίεβο. 

Για την Demy έχουν γραφτεί τρία τραγούδια, όλα από τον συνθέτη  Δημήτρη Κοντόπουλο, τα οποία θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, στην ΕΡΤ, στις 6 Μαρτίου. Όμως, αυτή τη φορά θα δούμε τα βίντεο κλιπ και όχι τη Demy να τραγουδάει.

Όπως αποκάλυψε ο Θέμης στο Πρωινό :

- Το ένα θα είναι ένα ποπ- ροκ τραγούδι, πολύ ραδιοφωνικό, που τους στίχους τους έχει γράψει η αδερφή της Demy, Romy Παπαδέα (στιχουργός, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της  το Χάνω Εσένα της Δέσποινας Βανδή).

- Η δεύτερη επιλογή είναι μία μπαλάντα αμερικάνικου τύπου, σε στίχους του John Ballard (έχει δώσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες στους Ace of Base).

- To τρίτο κομμάτι (το φαβορί) ξεκινάει σαν μπαλάντα και έχει τρομερή dance κορύφωση, σαν και αυτά που παίζονται αυτό το διάστημα στην Ευρώπη και πρωταγωνιστούν στα charts. Οι στίχοι είναι  της Romy μαζί με τον John Ballard.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση