GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πήγε ο... αναπληρωτής του αναπληρωτή στο EuroWorking Group

Εξηγήσεις για την απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη από τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group και...


Εξηγήσεις για την απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη από τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group και την αντικατάστασή του από τον Παναγιώτη Νικολαΐδη δίνει το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του, απαντώντας στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας.

“Σε συνεννόηση και συμφωνία με τον πρόεδρο του EuroWorking Group κ. Τόμας Βίζερ, στη σημερινή συνεδρίαση τη χώρα εκπροσωπεί ο αναπληρωτής του ΑΝΥΠΟΙΚ, κ. Γιώργου Χουλιαράκη και θεσμικά αρμόδιος για το ρόλο αυτό κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπ. Οικονομικών, και προσθέτει:

“Έχει συμβεί στο παρελθόν και όταν κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο θα συμβεί ξανά στο μέλλον, όπως ισχύει σε κάθε σοβαρή χώρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση