GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ένα μωρό νεκρό στο Facebook Live

Σοκ στην Αμερική έχει προκαλέσει η απευθείας προβολή στο Facebook Live ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ συμμοριών στο Σικάγο, κ...


Σοκ στην Αμερική έχει προκαλέσει η απευθείας προβολή στο Facebook Live ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ συμμοριών στο Σικάγο, κατά την οποία σκοτώθηκε ένα αγοράκι 2 ετών.

Το αγοράκι, ο Λάβονταϊ Γουάιτ, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός κόκκινου αυτοκινήτου - μαζί με την 20χρονη θεία του και έναν 26χρονο άνδρα - και πυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Ο 26χρονος ήταν ο στόχος ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο πλαίσιο του πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντίπαλων συμμοριών. 

Η νεαρή θεία βιντεοσκοπούσε τη βόλτα τους και την προέβαλε απευθείας στο Facebook Live, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γαζώθηκε από σφαίρες, μία από τις οποίες έπληξε στο κεφάλι το μικρό αγόρι ενώ μια άλλη επίσης στο κεφάλι τον νεαρό άνδρα.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η νεαρή γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στο στομάχι, να φωνάζει και να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο ενώ συνεχίζονται οι πυροβολισμοί, προτού χαθεί σε ένα στενάκι του Σικάγου, το οποίο έχει ξαναποκτήσει τους τελευταίους μήνες την φήμη της πρωτεύουσας του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της επίθεσης αναζητείται.

Τα περιστατικά αυτού του είδους έχουν πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό. Μόλις χθες απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε έναν 19χρονο, που είναι μέλος μιας συμμορίας, για τον φόνο το περασμένο Σάββατο ενός κοριτσιού 11 ετών.

Τα περιστατικά βίας με χρήση πυροβόλων όπλων και οι ανθρωποκτονίες έλαβαν πέρυσι τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να "στείλει την ομοσπονδιακή αστυνομία", αν η πόλη δεν δώσει ένα τέλος στην συνεχιζόμενη αυτή σφαγή.

Με 750 φόνους και περίπου 3.500 ανταλλαγές πυροβολισμών, το Σικάγο επέστρεψε το 2016 σε επίπεδα βίας που είχε να δει εδώ περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση