GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραβεία Grammy: 4 υποψηφιότητες για το κύκνειο άσμα του Bowie Blackstar

Με μεγάλες απώλειες εορτάζονται τα φετινά μουσικά βραβεία Grammy. Στην φετινή τελετή θα τιμηθούν ο Τζορτζ Μάικλ και ο Πρινς που έφυγα...


Με μεγάλες απώλειες εορτάζονται τα φετινά μουσικά βραβεία Grammy. Στην φετινή τελετή θα τιμηθούν ο Τζορτζ Μάικλ και ο Πρινς που έφυγαν μέσα στο 2016.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ (The Recording Academy) Νιλ Πορτνάου δήλωσε ότι ο τραγουδιστής του "Purple Rain" και ο Βρετανός σταρ υπήρξαν «είδωλα της ποπ μουσικής με σπάνια μουσική διάνοια και απόκοσμα χαρίσματα».

«Ο θάνατος δύο τόσο δημιουργικών πρωτοπόρων υπήρξε μια τεράστια απώλεια για την κοινότητα των δημιουργών: η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ με σεβασμό θα αποτίσει φόρο τιμής στην απίστευτη κληρονομιά που αφήνουν στην σκηνή των Γκράμι» προστίθεται στην ανακοίνωση του προέδρου της The Recording Academy.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες δεν αποκαλύφθηκαν.

Το "Blackstar", το τελευταίο του άλμπουμ του Bowie, υποψήφιο για τέσσερα Grammy

Στην περσινή απονομή των βραβείων Grammy, τον Ιανουάριο του 2016, οι διοργανωτές απέτιναν φόρο τιμής στο Ντέιβιντ Μπάουι και η Λέιντι Γκάγκα ερμήνευσε τραγούδια προς τιμή του. Το "Blackstar", το τελευταίο του άλμπουμ, είναι υποψήφιο για τέσσερα Grammy στην τελετή της Κυριακής, στο Λος Άντζελες. Μεταξύ αυτών για το καλύτερο άλμπουμ εναλλακτικής μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση