GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θριάμβευσε η Αντέλ στα Grammy – Γιατί έκανε την Μπιγιονσέ να δακρύσει - BINTEO

Η Βρετανίδα ντίβα Αντέλ είναι η θριαμβεύτρια των χθεσινών Βραβείων Grammy, των πιο σημαντικών βραβείων της αμερικανικής μουσικής, σε μία ...


Η Βρετανίδα ντίβα Αντέλ είναι η θριαμβεύτρια των χθεσινών Βραβείων Grammy, των πιο σημαντικών βραβείων της αμερικανικής μουσικής, σε μία τελετή που χαρακτηρίστηκε από πολιτικές παρεμβάσεις και αιχμές.  Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια εξέφρασε επίσης την αγάπη της για την ανταγωνίστριά της Μπιγιονσέ.

Με πέντε Grammy, η Αντέλ είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα που αποσπά τα βραβεία του καλύτερου άλμπουμ, ηχογράφησης και τραγουδιού της χρονιάς για δεύτερη φορά.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι τιμήθηκε post mortem με πέντε Grammy, περισσότερα από όσα είχε εξασφαλίσει εν ζωή, για τον δίσκο-παρακαταθήκη «Blackstar».

Η Αντέλ τίμησε με ταπεινοφροσύνη το άλλο μεγάλο φαβορί της βραδιάς, την σουπερστάρ της ποπ Μπιγιονσέ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για την ηχογράφηση της χρονιάς για το «Hello», η Αντέλ απευθύνθηκε στο είδωλό της. «Βασίλισσα Bey, σε λατρεύω. Συγκινείς την καρδιά μου κάθε μέρα... θέλω να είσαι η μαμά μου», είπε απευθυνόμενη στη Μπιγιονσέ, που είναι έγκυος σε δίδυμα, ενώ η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Στην αίθουσα Τύπου χαρακτήρισε το άλμπουμ της ανταγωνίστριάς της «μνημειώδες», δήλωσε ότι το «Lemonade» είναι γι΄ αυτήν το άλμπουμ της χρονιάς και αναρωτήθηκε για τη Μπιγιονσέ: «τι πρέπει να κάνει λοιπόν για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς;».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Αντέλ έπεσε θύμα τεχνικών προβλημάτων. Δεν δίστασε να διακόψει στη μέση το τραγούδι στη μνήμη του Τζορτζ Μάικλ για να το ξαναπεί από την αρχή, σε μία συγκλονιστική εκτέλεση που σήκωσε όρθια την αίθουσα.

Το άλμπουμ «25», νοσταλγική συλλογή για τους περασμένους έρωτες, με το «Hello», αλλά και το «Send my love (to your new lover»), ανακηρύχθηκε καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, σε μία επανάληψη του θριάμβου της το 2012 με το «21».

«Πριν από πέντε χρόνια ήμουν εδώ, ήμουν έγκυος αλλά δεν το ήξερα... Μέσα από την εγκυμοσύνη μου και αφού έγινα μητέρα έχασα κάτι από μένα. Αγωνίζομαι ακόμη με το γεγονός ότι είμαι μητέρα. Είναι πραγματικά δύσκολο», ομολόγησε.

Τέλος, ευχαρίστησε τον μάνατζέρ της, τον σύζυγό της και τον γιο της. 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση