GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της εγκυμονούσας Μπιγιονσέ στα Grammy - BINTEO

Η Μπιγιονσέ μάγεψε το κοινό στην τελετή απονομής των Grammy, των πιο σημαντικών βραβείων της αμερικανικής μουσικής, με μία εμφάνιση ύμνο ...


Η Μπιγιονσέ μάγεψε το κοινό στην τελετή απονομής των Grammy, των πιο σημαντικών βραβείων της αμερικανικής μουσικής, με μία εμφάνιση ύμνο στη μητρότητα, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες την φουσκωμένη κοιλιά της.

Στην αρχή εμφανίστηκε φορώντας ένα μπικίνι φτιαγμένο από χρυσές αλυσίδες και στη συνέχεια με χρυσό φόρεμα και χρυσό στεφάνι στα μαλλιά, κάτι μεταξύ αφρικανικής και ινδικής θεότητας, για να ερμηνεύσει το «Love Drought» και το«Sandcastles».

Η σταρ που έχει βραβευθεί με 20 Grammy έφυγε χθες με άλλα δύο: για το καλύτερο video-clip για το «Formation» και το καλύτερο urban album.

«Αντισταθείτε! Αντισταθείτε! Αντισταθείτε!».

Η βραδιά με παρουσιαστή τον James Corden ήταν γεμάτη με πολιτικές παρεμβάσεις, καθώς πολλοί καλλιτέχνες ήθελαν να δείξουν την εναντίωσή τους στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Αυτή είναι η στιγμή για τους καλλιτέχνες να αρχίσουν δουλειά», δήλωσε ο τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, επαναλαμβάνοντας λόγια της μαύρης συγγραφέως Τόνι Μόρισον, αλλά χωρίς να κατονομάσει τον Τραμπ.

Η πιο έντονη πολιτική παρέμβαση έγινε από το συγκρότημα ραπ A Tribe Called Quest που έκανε μετωπική επίθεση στον «πορτοκαλί παράγοντα» (orange agent), παραλληλίζοντας τον Tραμπ και τα πορτοκαλί μαλλιά του με το χημικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον πόλεμο του Βιετνάμ.

«Εσείς οι Μαύροι πρέπει να φύγετε, εσείς οι φτωχοί πρέπει να φύγετε, εσείς οι Μεξικανοί πρέπει να φύγετε, εσείς οι μουσουλμάνοι και οι ομοφυλόφιλοι, σιχαινόμαστε τον τρόπο ζωής σας, άρα εσείς οι κακοί άνθρωποι πρέπει να φύγετε», φώναξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος αναφερόμενος στο ατυχές διάταγμα Τραμπ περί μετανάστευσης. Οι A Tribe Called Quest τελείωσαν την εμφάνισή τους φωνάζοντας: «Αντισταθείτε! Αντισταθείτε! Αντισταθείτε!».

Ο Chance The Rapper, ο 23χρονος τραγουδιστής hip hop από το Σικάγο, βραβεύθηκε ως Αποκάλυψη της Χρονιάς και για το Καλύτερο Άλμπουμ Ραπ της χρονιάς.

Τιμώντας τη μνήμη του θρύλου της jazz και της soul Al Jarreau, που πέθανε χθες, ο τραγουδιστής Gregory Porter δήλωσε ότι «η jazz είναι η μουσική της ελευθερίας και ο Αλ ήταν η ενσάρκωσή της».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση