GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Το λάθος της Αντέλ για τον Τζορτζ Μάικλ στα Grammy

Η Αντέλ ήταν η θριαμβεύτρια των χθεσινών Βραβείων Grammy, με 5 βραβεία. Επίσης, η χθεσινή απονομή είχε δύο αφιερώματα στη μνήμη δύο μ...


Η Αντέλ ήταν η θριαμβεύτρια των χθεσινών Βραβείων Grammy, με 5 βραβεία. Επίσης, η χθεσινή απονομή είχε δύο αφιερώματα στη μνήμη δύο μεγάλων αστέρων της ποπ που έφυγαν το 2016, τον Prince και τον Τζορτζ Μάικλ. 

Η Αντέλ ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του Μάικλ, Fast Love, διασκευασμένη σε μπαλάντα σε μία συγκλονιστική εκτέλεση που σήκωσε όρθια την αίθουσα.

Όμως, πριν από αυτό, στην αρχή του τραγουδιού, έπεσε θύμα… τεχνικών προβλημάτων. Επειδή δεν άκουγε καλά τους μουσικούς, έκανε λάθος τα λόγια της και διέκοψε στη μέση το τραγούδι, για να το ξαναπάει από την αρχή: «Συγνώμη, συγνώμη, πάμε πάλι από την αρχή, δεν μπορώ να το πω λάθος, με συγχωρείτε, δεν μπορώ να το πω λάθος σε αυτό το αφιέρωμα». 

Η κίνησή της από άλλους εκτιμήθηκε, «μπράβο για το κουράγιο της μπροστά σε τόσο τεράστιο κοινό»,  και από άλλους επικρίθηκε «η Γοϋίτνει Χιούστον προς το τέλος είχε φωνητικά προβλήματα, αλλά σε τέτοιες εκδηλώσεις ήταν πάντα άψογη».

Σε κάθε περίπτωση όμως, το τελικό αποτέλεσμα ήταν τέλειο, όπως και η Αντέλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση