GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H&M Loves Coachella: Η νέα συλλογή της εταιρείας εμπνευσμένη από το διάσημο φεστιβάλ

Τα διάφανα θηλυκά layers που συνδυάζονται με κεντημένα τζιν και τα ανδρικά prints πρωταγωνιστούν στη φετινή H&M Loves Coachella, μι...


Τα διάφανα θηλυκά layers που συνδυάζονται με κεντημένα τζιν και τα ανδρικά prints πρωταγωνιστούν στη φετινή H&M Loves Coachella, μια αποκλειστική συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα διασημότερα φεστιβάλ παγκοσμίως. Στόχος της συλλογής είναι, όπου και αν βρισκόμαστε, να μας βάλει στο κλίμα του φεστιβάλ.

Η συλλογή H&M Loves Coachella θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τις 23 Μαρτίου, και παγκοσμίως από τις 30 Μαρτίου σε όλα τα καταστήματα H&M που έχουν τη σειρά Divided, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η φετινή καμπάνια για τη συλλογή H&M Loves Coachella περιλαμβάνει ένα νέο αποκλειστικό βίντεο των The Atomics, του alternative pop συγκροτήματος των αδελφών Lucky Blue Smith, Pyper America, Starlie και Daisy Clementine.

Στο βίντεο, οι The Atomics τραγουδούν το Let's Live For Today των The Grass Roots, δείχνοντας ότι τα looks του Coachella, πέρα από το ίδιο το φεστιβάλ, μπορούν να φορεθούν σε όλο τον κόσμο.
«Η συλλογή H&M Loves Coachella περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να μπείτε στο κλίμα του φεστιβάλ, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε,» δήλωσαν σχετικά οι The Atomics.

«Μας άρεσε πολύ που για αυτή τη συλλογή συνεργαστήκαμε με την ομάδα του Coachella που μας έκανε πολύτιμα σχόλια για τα σχέδιά μας,» δήλωσε η Pernilla Wohlfahrt, Επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M.

Στα βασικά κομμάτια της φετινής συλλογής H&M Loves Coachella περιλαμβάνεται το αραχνοΰφαντο μαύρο δαντελένιο φόρεμα με τις λεπτές τιράντες που φοριέται με σουέτ choker με studs και ροζ γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς. Τα φορέματα τύπου κομπινεζόν με δαντέλα στο τελείωμα αποπνέουν την αίσθηση του φεστιβάλ όταν φοριούνται πάνω από τα ζωγραφισμένα στο χέρι, t-shirts Coachella.

Απαραίτητο στοιχείο είναι το τζιν μπουφάν με τα κεντημένα λουλούδια που συνδυάζεται με ένα μεταλλιζέ κορμάκι φορεμένο με διάφανη πλισέ φούστα από δικτυωτό ύφασμα σε πουδρέ ροζ χρώμα.

Το απόλυτο φεστιβαλικό look ολοκληρώνεται με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα αστεριού ενώ απαραίτητα κομμάτια είναι το φούτερ με κουκούλα, ένα μεταλλιζέ μπουφάν κι ένα μαύρο κορμάκι με κορδόνια στην πλάτη.

Για τους άνδρες, το tie-dye t-shirt συνδυάζεται με ασορτί tie-dye βερμούδα με κορδόνι. Ένα λευκό βαμβακερό φανελάκι με gothic σχέδια Coachella στην πλάτη φοριέται με κομμένη τζιν βερμούδα με biker λεπτομέρειες στο γόνατο, δημιουργώντας ένα μοντέρνο συνδυασμό, ιδανικό για το Coachella. Το layered look ολοκληρώνεται με ένα κοντομάνικο πουκάμισο με έθνικ μοτίβο μαζί με το ξεβαμμένο τζιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση