GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πολιτικό μήνυμα της Lady Gaga στο σόου του Super Bowl – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Super Bowl, με το μοναδικό σόου που έδωσε διάρκειας περίπου 13 λε...


Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Super Bowl, με το μοναδικό σόου που έδωσε διάρκειας περίπου 13 λεπτών, το οποίο άρχισε με την ίδια να κατεβαίνει από την οροφή του σταδίου του Χιούστον.
Η διάσημη τραγουδίστρια, τραγούδησε τα πατριωτικά τραγούδια “God Bless America“, "This Land Is Your Land" και "America The Beautiful", ενώ συνέχισε με δικές της επιτυχίες. Μία από αυτές είναι και το “Born This Way”, το οποίο είναι ένας ύμνος στην διαφορετικότητα των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
«Ένα έθνος κάτω από ένα θεό, αδιαίρετο με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική, τη χώρα που αγαπώ. Μείνε δίπλα της και οδήγησέ τη μέσα στη νύχτα. Αυτή η χώρα είναι η δική σου χώρα, αυτή η χώρα είναι η δική μου χώρα, αυτή η χώρα δημιουργήθηκε για σένα και για μένα», ήταν κάποιοι από τους στίχους που τραγούδησε η Lady Gaga, στέλνοντας μήνυμα προς τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τραμπ το μόνο που ανέφερε μέσω twitter ήταν, «Απολαύστε το Super Bowl και έπειτα συνεχίζουμε: Θα κάνουμε την Αμερική, μεγάλη και πάλι!»
Δείτε την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση