GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: Συζήτηση στη Βουλή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κο...


Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες.

Μαραθώνια αναμένεται η συζήτηση, σύμφωνα με την οργάνωση της συνεδρίασης, όπως αυτή ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στην Ολομέλεια.

Στη συνεδρίαση, που γίνεται με τη διαδικασία γενικευμένης συζήτησης, μπορεί να λάβουν το λόγο, εκτός από τους εισηγητές των κομμάτων, και οι πολιτικοί αρχηγοί, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, βουλευτές και υπουργοί. Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Βουλής, από τους υπουργούς αναμένεται να πάρουν το λόγο οι Π. Σκουρλέτης, Ν. Παππάς, Στ. Κοντονής, Δ. Παπαγγελόπουλος και Σ. Φάμελλος. Η διαδικασία δεν προβλέπει ψηφοφορία και η ολοκλήρωση της συζήτησης τοποθετήθηκε από τον κ. Βούτση κοντά στα μεσάνυχτα, εφόσον τηρηθούν οι προβλεπόμενοι χρόνοι των ομιλιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση