GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κτήμα Χατζηδάκη πάει... Mono Restaurant

Το Mono Restaurant υποδέχεται το Κτήμα Χατζηδάκη και μας το συστήνει μέσα από ένα ελκυστικό μενού που παντρεύεται άψογα με αντιπροσωπ...


Το Mono Restaurant υποδέχεται το Κτήμα Χατζηδάκη και μας το συστήνει μέσα από ένα ελκυστικό μενού που παντρεύεται άψογα με αντιπροσωπευτικές ποικιλίες της Σαντορίνης.

Το ραντεβού δίνεται στις 21 Φεβρουαρίου στο αγαπημένο εστιατόριο που συναντάμε σε απόσταση αναπνοής από την Μητρόπολη.

Η γευσιγνωσία ξεκινάει με ζεστό taleggio με ντοματίνια Σαντορίνης κονφί και σαλάτα με endive και πετιμέζι από ρόδι το οποίο θα ταιριάξει ιδανικά με ροζέ Χατζηδάκης 2014 (Βουδόματο-Μανδηλαριά).

Η συνέχεια «γράφεται» με σκουμπρί κονφί με ταρτάρ από αγγούρι και λεμόνι τουρσί με «σύντροφο» Σαντορίνη 2015 (Ασύρτικο).

Κριθατρότο με καραβίδες, κολοκύθι και παλαιωμένη γραβιέρα Νάξου παρέα με Νυχτέρι 2014 (Ασύρτικο), κόντρα μόσχου σχάρας με πιπέρι σετσουάν, πουρέ πατάτας και σάλτσα καπνιστής ντομάτας με Μαυροτράγανο του 2012 και για το τέλος τάρτα σοκολάτας με καραμέλα γάλακτος άψογα συνοδευμένη από Vinsanto 2013.

*κόστος συμμετοχής: €45/άτομο

Πληροφορίες
Μπενιζέλου Παλαιολόγου 4Γ, Αθήνα
Τηλ. 2103226711
www.monorestaurant.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση