GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Καρανικόλας, ο Χειμωνάς και το ΠΑΣΟΚ...

Panagiotis Kostoulas   Την ώρα που άκουγα κάποιον Καρανικόλα, νυν εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ που την έκανε για την "Κοινωνική Συμφωνί...

Panagiotis Kostoulas 
Την ώρα που άκουγα κάποιον Καρανικόλα, νυν εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ που την έκανε για την "Κοινωνική Συμφωνία" της Λούκας Κατσέλη το 2012 και για το ΚΙΔΗΣΟ το 2015 να δηλώνει στο ραδιόφωνο ''όποιοι δεν αντέχουν να φύγουν'' διάβασα και την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ του Thanassis Chimonas που μπήκε στο ΠΑΣΟΚ το 2012 όταν αυτός ο ευγενής νέος Καρανικόλας έκοβε ρόδα μυρωμένα.
Νομίζω δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη σύνοψη της σημερινής κατάστασης του χώρου.

1 σχόλιο

  1. Τι είχε πει ο Α.Παπανδρέου για τον Βενιζέλο το 1994

    Φίλος που γνωρίζει πάρα μα πάρα πολύ καλά την ιστορία του ΠΑΣΟΚ -του κανονικού προ Σημίτη- μας διηγήθηκε την ιστορία με αφορμή τα όσα ακούγονται για την…μεταγραφή Βαγγέλη Βενιζέλου στη ΝΔ.

    Το 1994, όταν ο Βενιζέλος είχε αρχίσει να κάνει αισθητή τη παρουσία του και στο ΠΑΣΟΚ και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή βραδυνής χαλάρωσης, ρώτησε τον Τηλέμαχο Χυτήρη πως βλέπει τον φέρελπι Ευάγγελο Βενιζέλο. “Καλό” τον έβλεπε ο Χυτήρης.

    Αλλά ο τότε Πρόεδρος δεν αρκέστηκε στο τυπικό. Συνέχισε την κουβέντα περί του Βαγγέλη Βενιζέλου, πιέζοντας να πάρει κάτι περισσότερο και έλαβε την εξής απάντηση: “Πρόεδρε, ο Βενιζέλος είναι ικανός να διεκδικήσει κάποια στιγμή την ηγεσία και να γίνει πρόεδρος του κόμματος.”

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου χαμογέλασε και συμπλήρωσε:
    ————————————————————————-
    “Ο Βαγγέλης δεν έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος του κόμματος, έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος
    ————————————————————————————————————————————
    οποιουδήποτε κόμματος”!
    —————————————-
    Κάτι θα ΄ξερε ο αείμνηστος Ανδρέας. Ας το ΄χει στο νου του ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

    ΣΧΟΛΙΟ: [[Τους 73 ήρωες (ο 74ος ήμουν εγώ!) που υπέγραψαν για την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος…]]]
    Να ένας ακόμη..πρόεδρος , που σχεδόν ,όπως γράφει, ήταν …όλο το Πασοκ !
    Αλήθεια ! Κι εγώ πως δεν τον έχω ακούσει τον υποψήφιο …πρόεδρο ?

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση