GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκρέκας για Fraport: Ο υπουργός υποδομών άφησε να λήξουν οι περιβαλλοντικές μελέτες

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύμβασ...


Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με τη Fraport για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.
«Γιατί οι μπουλντόζες γιατί δεν έχουν μπει ακόμα στα 14 αεροδρόμια; Γιατί δεν έχουν παραληφθεί; Για ποιο λόγο δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ η Fraport; Ξέρετε γιατί; Γιατί άφησε ο αρμόδιος υπουργός υποδομών να λήξουν οι περιβαλλοντικές μελέτες πριν από τρεις μήνες, ενώ θα μπορούσε να τις έχει επικαιροποιήσει εδώ και δύο χρόνια. Λήξαν οι περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις σε τρία αεροδρόμια και η Fraport, βάσει σύμβασης, λέει εγώ θέλω να πάρω τα αεροδρόμια πλήρως αδειοδοτημένα, όπως ήταν και πριν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σκρέκας.
Και πρόσθεσε: «Έληξαν, καθώς δεν κάνουν τίποτα ως υπουργοί, έχουν κατεβάσει τα μολύβια και τα στυλό. Αυτή τη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός είναι σε αποσύνθεση, περισσότερο από ποτέ. Λήξαν οι αδειοδοτήσεις και τώρα η Fraport δεν παραλαμβάνει τα αεροδρόμια κι έτσι δεν προχωράει η εκταμίευση 1,2 δισ. που θα εισέρρεαν στην ελληνική οικονομία, δεν πληρώνονται 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τα ενοίκια και δεν ξεκινάει το επενδυτικό πρόγραμμα των 400 εκατ. ευρώ για την αναμόρφωση των αεροδρομίων».
Ακούστε το ηχητικο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση