GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος για τις δηλώσεις του Βερναρδάκη: Είναι επικίνδυνοι, να φύγουν

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χριστόφο...


Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη χαρακτηρίζοντας «δευτερεύον ζήτημα» την ποσοτική χαλάρωση.
«Τι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους; Δεν αντιλαμβάνονται ότι μας οδηγούν για δεύτερη φορά στην καταστροφή;» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Είναι δυνατόν να δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης ότι η ποσοτική χαλάρωση αυτή τη στιγμή είναι ένα δευτερεύον ζήτημα και ότι δεν σημαίνει πως, αν δεν μπούμε τον Μάρτιο, δεν υπάρχει ζωή μετά από αυτό; Είναι επικίνδυνοι. Είναι ανίκανοι. Πρέπει να φύγουν το συντομότερο» καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Λοβέρδου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση