GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη...

Κόντρα στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με το...


Κόντρα στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, με αφορμή το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
«Ο κ. Καμμένος είχε κατηγορήσει τον κ. Δένδια ότι ήταν ο δικηγόρος των Ρότσιλντ και μάλιστα έλεγε ότι οι Ρότσιλντ χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Είχε μάλιστα ανεβάσει κατά το παρελθόν ένα tweet, στο οποίο έλεγε ότι πολεμάμε για να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τους Ρότσιλντ» τόνισε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Τώρα που ο Πρωθυπουργός πηγαίνει κρυφά και συναντάει τους Ρότσιλντ, ο κ. Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση του Τσίπρα;» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ακούστε το ηχητικό:

Στη συνέχεια ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ζήτησε να παρέμβει για να απαντήσει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ σχετικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού, με τους τόνους της συζήτησης ανάμεσα στα δύο πολιτικά πρόσωπα να «ανεβαίνουν».
«Αυτό που κάνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είναι προπέτασμα καπνού» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά ότι: «Η Τρόικα δεν σας άφησε να πουλήσετε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως είχατε υποσχεθεί;».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση