GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία - Αμετανόητος δηλώνει ο «εγκέφαλος» της επίθεσης στο κλαμπ Reina

Αμετανόητος δηλώνει ο «εγκέφαλος» της επίθεσης την Πρωτοχρονιά στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης που συνελήφθη την Τρίτη από τις τουρ...


Αμετανόητος δηλώνει ο «εγκέφαλος» της επίθεσης την Πρωτοχρονιά στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης που συνελήφθη την Τρίτη από τις τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sabah, το οποίο επικαλείται ανακοίνωση της εισαγγελίας της επαρχίας του Μπουρντούρ, ο «εγκέφαλος» της επίθεσης είναι Γάλλος υπήκοος με τουρκική καταγωγή, ο οποίος ζούσε στη Γαλλία από το 2009. Τα αρχικά του ονόματός του είναι A.S. και η εισαγγελία υποστηρίζει πως ο συλληφθείς ήταν αυτός που σχεδίασε την επίθεση στο γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του μακελειού, ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ συνελήφθη στις 16 Ιανουαρίου και ομολόγησε την πράξη του.

Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Μασαρίποφ είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι η αρχική οδηγία που είχε λάβει ήταν να αιματοκυλήσει την πλατεία Ταξίμ, ωστόσο έκρινε ότι αυτό ήταν αδύνατο, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων ασφαλείας στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση