GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμπερός γάμος και selfies για... τον Πολάκη

Πού ήταν ο Παύλος Πολάκης αλλά και ο Γιώργος Σταθάκης το Σαββατοκύριακο; Στην Κρήτη! Για να παραβρεθούν στο γάμο του Χανιώτη δημοσιογ...


Πού ήταν ο Παύλος Πολάκης αλλά και ο Γιώργος Σταθάκης το Σαββατοκύριακο; Στην Κρήτη! Για να παραβρεθούν στο γάμο του Χανιώτη δημοσιογράφου, Δημήτρη Παππά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος των Χανίων παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Πετρόχειλου, και στο μυστήριο και βέβαια το κρητικό γλέντι που ακολούθησε, καλεσμένοι ήταν οι δυο υπουργοί της κυβέρνησης.

Εκτός από τους δυο υπουργούς, καλεσμένοι ήταν και οι βουλευτές Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης και Βάλια Βαγιωνάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταυρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καλογερής και Παναγιώτης Σημαντηράκης.

Και βέβαια οι νεόνυμφοι αλλά και οι καλεσμένοι δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν selfies και φωτογραφίες με τους δυο υπουργούς. 

Πηγή zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση