GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Super League είναι αλλιώς: "Πάτησε" τη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Μπορεί στο Europa League να μην τα κατάφερε κόντρα στη Σάλκε, όμως στη Super League ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του!...


Μπορεί στο Europa League να μην τα κατάφερε κόντρα στη Σάλκε, όμως στη Super League ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του! “Θύμα” του αυτή τη φορά έπεσε η Βέροια, την οποία ο “Δικέφαλος του Βορρά” συνέτριψε στην Τούμπα με το επιβλητικό 4-0, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση.

Το σκορ άνοιξε στο 17' ο Ενρίκε, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σισοκό, ενώ στο 42' ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βασιλαντωνάκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πρίγιοβιτς, δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ.

Ο φορμαρισμένος Πρίγιοβιτς σκόραρε και στο 50', αυτή τη φορά με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα, ενώ στο 72' ήταν η σειρά του Πέλκα να χριστεί σκόρερ με ωραίο τελείωμα μετά από ασίστ και πάλι του Ουάρντα, με το 4-0 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε μία σπάνια κίνηση στο 63', όταν αντικατέστησε τον Γλύκο με τον 17χρονο Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σε άλλο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Πλατανιάς πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού με σκορ 2-1 με τον Μανούσο να εκτελεί στο 27' εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Χαντάκια και τον Καρυπίδη με κεφαλιά στο 55' να διπλασιάζει τα τέρματα των Χανιωτών, πριν ο Ρέι με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ μειώσει για τους γηπεδούχους σε 1-2 στο 81'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση