GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέλα! To δυστύχημα με την Πόρσε σε ξεπερνάει...

Δημήτρης Αλικάκος   Εκατοντάδες τα τροχαία δυστυχήματα, γεμάτα τα νεκροταφεία, αλλά αυτό με την Πόρσε σε ξεπερνάει. Βγαίνεις στο πάρκι...

Δημήτρης Αλικάκος 
Εκατοντάδες τα τροχαία δυστυχήματα, γεμάτα τα νεκροταφεία, αλλά αυτό με την Πόρσε σε ξεπερνάει. Βγαίνεις στο πάρκινγκ, πας στην τουαλέτα και επιστρέφοντας η οικογένειά σου (σύζυγος, παιδί) έχει χαθεί για πάντα. Τρέλα!
Από την άλλη χάθηκαν και άλλοι δυο νέοι άνθρωποι. Οδηγός και συνοδηγός της Πόρσε. Λυπάσαι; Χμμμ… μπορεί, αλλά το δίκιο δεν σε αφήνει να πάρεις τη σκέψη από τους εντελώς αθώους του δυστυχήματος: την οικογένεια.
Ποιος Θεός; Ποιος άνθρωπος μπορεί να παρηγορήσει τον χαροκαμένο πατέρα.
Ο οδηγός της Πόρσε που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα (είναι φανερό) ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumpo. Οι συνειρμοί δίνουν και παίρνουν. Πόρσε-πλούτος-ανεύθυνη οδήγηση.
Δεν ξέρω, δεν έχω γνώση για τον άνθρωπο που σκόρπισε την συμφορά. Συμπάσχω με τον πόνο των δικών του ανθρώπων. Κυρίως όμως μπαίνω στη θέση τού οικογενειάρχη που πια δεν έχει όνειρα.
Τέσσερα, λέει η τροχαία, τα θύματα. Λάθος. Πέντε.
Κι αυτός "νεκρός" είναι. Μέχρι να πεθάνει θα είναι νεκρός.

Συμπέρασμα; Δεν έχει συμπέρασμα. Σας το έχω ξαναπεί: ευλογημένος είναι εκείνος που κάθε πρωί μπορεί να καλημερίζει τον ήλιο παρέα με αυτούς που αγαπά. Δεν είναι αυτονόητο. Είμαστε απλά τυχεροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση