GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή κόντρα στο Τwitter Παππά – Γεωργιάδη

Κόντρα ξέσπασε μέσω Τwitter ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ...


Κόντρα ξέσπασε μέσω Τwitter ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή ήταν η δήλωση του Νίκου Παππά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» την οποία ανήρτησε και στον λογαριασμό του στο twitter:

«Προειδοποιώ τα τρολς της ΝΔ, δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του Δ.Ν.Τ. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει!»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Νίκο Πάππα με δική του ανάρτηση: «Για να το κάνουμε λοιπόν σαφές η Κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ... Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό»;

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο. Προσπάθησε να μην είσαι τρολ» έγραψε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

«Eγώ θα είμαι ό,τι νομίζω. Επαναλαμβάνω αφού εσείς θέλετε την παραμονή του ΔΝΤ τελικά, γιατί λέγατε όσα λέγατε;» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Παππάς συνέχισε: «Δεν αρνείσαι ούτε το ακροδεξιά ούτε το τρολ. Το ΔΝΤ ζητάει μέτρα εκτός συμφωνίας. Να τα πάρουμε; Απαντήστε».

«Εξετάσεις του τι είμαι και του τι όχι, δεν δίνω σε ψεύτες σαν και σας. Στους ψηφοφόρους μου μόνον», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση