GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Αγρότες "εγκαινίασαν" τη Zootechnia - Ένταση με τα ΜΑΤ

Μικρής έκτασης επεισόδια, σημειώθηκαν στην νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε αγροτοκτηνοτρόφους και αστυνομικο...


Μικρής έκτασης επεισόδια, σημειώθηκαν στην νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε αγροτοκτηνοτρόφους και αστυνομικούς.

Οι διαδηλωτές αγροτοκτηνοτρόφοι, ορισμένοι από τους οποίους έφθασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιβαίνοντας σε 30 περίπου τρακτέρ, επιχείρησαν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου σήμερα το βράδυ θα εγκαινιαστεί η 10η έκθεση "Zootechnia", από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου.

Οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροένταση, ενώ διαδηλωτές κατάφεραν να εισέλθουν στον εκθεσιακό χώρο.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα οι αγρότες με τα τρακτέρ αναχώρησαν από το κέντρο της πόλης με προορισμό τον κόμβοι Δερβενίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση