GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεσσήνη: Πυροβόλησε τη 10χρονη κόρη του την ώρα που κοιμόταν

Μέρες ή και μήνες, φαίνεται πως είχε καρφωθεί στο θολωμένο μυαλό του 59χρονου να προβεί σε αυτή την απερίγραπτη πράξη, να εκτελέσει τ...


Μέρες ή και μήνες, φαίνεται πως είχε καρφωθεί στο θολωμένο μυαλό του 59χρονου να προβεί σε αυτή την απερίγραπτη πράξη, να εκτελέσει την 10χρονη κόρη του και μετά να αυτοκτονήσει.

Η τελευταία πράξη του οικογενειακού αυτού δράματος θα γραφτεί τη Δευτέρα με την κηδεία του 10χρονου κοριτσιού που θα γίνει στην Καλογερόραχη, περιοχή καταγωγής της μητέρας της.

Όπως γράφει το τοπικό tharrosnews.gr, όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του. Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε…

Χθες ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κωτακίδη, η νεκροψία – νεκροτομή.

Το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο του τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκαννο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση