GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονοστιβάδα χτύπησε πίστα σκι στις γαλλικές Αλπεις - Φόβοι για 10 εγκλωβισμένους

Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά Λίγο μετά τις 11 το πρωί χιονοστιβάδα έπληξε το χιονοδρομικό κέντρο Tignes της Σαβοΐας, στις γαλλικές Άλπεις. ...


Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά

Λίγο μετά τις 11 το πρωί χιονοστιβάδα έπληξε το χιονοδρομικό κέντρο Tignes της Σαβοΐας, στις γαλλικές Άλπεις. Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι, κυρίως σκιέρ, έχουν εγκλωβιστεί και στο σημείο σπεύδουν σωστικά συνεργεία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, οι μάρτυρες μιλούν για «πολλούς ανθρώπους που παγιδεύτηκαν κάτω από το χιόνι, και θάφτηκαν ζωντανοί».

Σύμφωνα με το BBC, τον προηγούμενο μήνα 4 σκιέρ σκοτώθηκαν όταν μία χιονοστιβάδα χτύπησε ένα σημείο εκτός της πίστας στο ίδιο χιονοδρομικό κέντρο.

Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου του Tignes δήλωσαν ότι η φονική χιονοστιβάδα πυροδοτήθηκε από ένα άλλο γκρουπ με σκιέρ που βρίσκονταν σε μεγαλύτερο ύψος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση