GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπαραγμός στην κηδεία της 13χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ημαθία

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας πλήθος κόσμου βρέθηκε για να πει το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κατερί...


Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας πλήθος κόσμου βρέθηκε για να πει το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κατερίνα Κυροπούλου η οποία έχασε τόσο άδικα τη ζωή της χτες Παρασκευή. 

Απαρηγόρητοι οι γονείς της Γιάννης και Έλσα που έχασαν ένα παιδί μόλις 13 ετών. 

Το χρονικό της τραγωδίας: 

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, σύμφωνα με το alexandreia-gidas.gr όταν η νεαρή Κατερίνα Κυροπούλου επέστρεφε στο σπίτι της, παρασύρθηκε, θανάσιμα όπως αποδείχθηκε, από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος οδηγός. 

Τα σημάδια από τα λάστιχα τα οποία ξεκίνησαν από το ύψος του φαρμακείου του Νίκου Ανεσίδη μέχρι και την διάβαση των πεζών, μαρτυρούν πως η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο νεαρός οδηγός ήταν μεγάλη. 

Νεαρός από το Βρυσάκι πήρε την Κατερίνα και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη Βέροια σε πολύ σοβαρή κατάσταση και με πολλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Από την Βέροια με ασθενοφόρο η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη όπου υπέκυψε στα τραυματά της. 

Η τροχαία ερευνά το θέμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση