GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ιταλία: 13χρονος σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει σέλφι με φόντο τρένο εν κινήσει

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας δεκατριάχρονος, ενώ προσπαθούσε να βγάλει σέλφι με φόντο ένα τρένο εν κινήσει στο Σοβεράτο της Καλαβρίας. Το πα...


Φρικτό θάνατο βρήκε ένας δεκατριάχρονος, ενώ προσπαθούσε να βγάλει σέλφι με φόντο ένα τρένο εν κινήσει στο Σοβεράτο της Καλαβρίας.

Το παιδί δεν υπολόγισε καλά τις αποστάσεις και παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία. Δυο φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο, κατάφεραν να σωθούν, αλλά έφυγαν από το σημείο, πιθανώς λόγω πανικού, χωρίς να ζητήσουν βοήθεια.

Τον συναγερμό σήμανε ο μηχανοδηγός, σε κατάσταση σοκ και με τα δάκρυα στα μάτια, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

Στην πρώτη του κατάθεση επανέλαβε ότι έκανε ότι μπορούσε για να σταματήσει το τρένο, αλλά η ταχύτητα ήταν υψηλή και την ίδια στιγμή, η απόσταση που είχε στην διάθεσή του δεν ήταν αρκετή.

Στην περιοχή του τραγικού συμβάντος ο φωτισμός είναι περιορισμένος και πιθανότατα, ο άτυχος έφηβος ,ενώ προσπαθούσε να ετοιμαστεί για να τραβήξει την φωτογραφία με το κινητό του, δεν αντελήφθη πόσο κοντά ήταν το τραίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση