GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάλκινη στο Βελιγράδι η Παπαχρήστου, "πέταξε" στα 14,24!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 2η ημέρα του 34ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και ...


Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 2η ημέρα του 34ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και χάρισε στη χώρα μας το 28ο μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, στην τρίτη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό κλειστού, συμμετείχε για δεύτερη φορά σε τελικό και κατάφερε με άλμα στα 14,24 μέτρα να πάρει την τρίτη θέση και να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση. 

Νικήτρια ήταν η Γερμανίδα Κριστίν Γκίερις με 14,37μ στην μοναδική έγκυρη προσπάθειά της, επίδοση που αποτελεί κορυφαία φετινή επίδοση στην Ευρώπη, ενώ το ασημένιο μετάλιο πήρε η Πορτογαλίδα Πατρίτσια Μαμονά με 14,32μ.

Τα άλματα της Βούλας Παπαχρήστου: 14.04μ, 14.20μ, 14.24μ, 14.17μ, άκυρο, άκυρο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση κατέκτησε χθες ο Κώστας Φιλιππίδης, που με άλμα στα 5,85 μέτρα (που είναι και πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου) κατετάγη δεύτερος στον τελικό του επί κοντώ και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση