GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η οικογένεια της 14χρονης στην Ημαθία: Σκότωσε το παιδάκι μας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος, παρέσυ...


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Ο 18χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα στην κατοχή του.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το Σάββατο η κηδεία του κοριτσιού, ενώ πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να της πει το τελευταίο αντίο.

«Το παιδάκι μας ήταν στο φροντιστήριο και ερχόταν στο σπίτι. Και ήρθε αυτός και έτρεχε τόσο πολύ που, ήταν τόσο ψηλό το κράσπεδο και... ανέβηκε πάνω και σκότωσε το παιδάκι μας», λέει απαρηγόρητη, η γιαγιά της μικρής Κατερίνας.

«Χτύπησε το θύμα με απίστευτη ταχύτητα! Το θύμα εκσφενδονίστηκε. Αυτός "καβάλησε" το πεζοδρόμιο. Το αυτοκίνητο χτύπησε την Κατερίνα πάνω στο πεζοδρόμιο», δηλώνει ο θείος του άτυχου κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση