GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλυφάδα: Η μητέρα βρήκε τη 16χρονη κρεμασμένη με μαντήλι στη ντουλάπα

Μια 16χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη, προχθές (Δευτέρα), στο δωμάτιο του σπιτιού της, στη Γλυφάδα, από τη μητέρα της, η οποία έπαθε σο...


Μια 16χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη, προχθές (Δευτέρα), στο δωμάτιο του σπιτιού της, στη Γλυφάδα, από τη μητέρα της, η οποία έπαθε σοκ μόλις την είδε.
Η μητέρα της μαθήτριας μόλις πήγε το μεσημέρι στο σπίτι της, είδε την κόρη της να έχει κρεμαστεί με ένα μαντήλι το οποίο είχε δέσει σε χερούλι της ντουλάπας. Σημειώνεται, ότι η 16χρονη δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για καθαρή αυτοκτονία. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, ενώ εξετάζεται και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της κοπέλας.
Οικείοι της, σύμφωνα με όσα γράφει το τοπικό vimaonline.gr που μεταδίδει ειδήσεις από τα νότια προάστια, αποδίδουν τον τραγικό θάνατο ίσως και σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του «παιχνιδιού» choking game. Όπως αναφέρουν, η κοπέλα ήταν γενικά χαρούμενη και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό.
Για αυτό το λόγο η αστυνομία πήρε το laptop της κοπέλας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα. Επίσης ερευνώνται και πρόσφατες γραπτές εκθέσεις της, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν είτε στο απονενοημένο διάβημα είτε στη συμμετοχή της στο διαδικτυακό «παιχνίδι».
Το choking game αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάποιος θεωρείται ότι λαμβάνει μέρος είτε μετά από πρόκληση κάποιου τρίτου, είτε από περιέργεια για την αίσθηση μιας κατάστασης λιποθυμίας ή ημιλιποθυμίας ή ακόμα και μια εμπειρία πολύ κοντινή στον θάνατο. Επίσης, υπάρχει μια πεποίθηση ότι προκαλεί μια αίσθηση ευφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση