GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές 2017: Το Σεπτέμβριο οι επαναληπτικές εξετάσεις

Το Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις, για όσους/ες υποψήφιους/ες δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανε...


Το Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις, για όσους/ες υποψήφιους/ες δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Το υπουργείο κατέληξε στην απόφαση αφού εξετάστηκαν όλες οι παιδαγωγικές, κοινωνικές και νομικές παράμετροι για το ζήτημα των επαναληπτικών εξετάσεων στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ωστόσο, λεπτομέρειες για τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις θα δοθούν από το υπουργείο αφού πρώτα ξεκαθαριστούν ζητήματα νομικής φύσης που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση.
Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του Ιουνίου θα γίνει κανονικά, χωρίς να επηρεαστεί από τη διαδικασία των επαναληπτικών εξετάσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση