GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το 20% του πληθυσμού μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερα βάρη», λέει ο Κατρούγκαλος - ΒΙΝΤΕΟ

«Το 20% του πληθυσμού μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερα βάρη, από το 80% που αυτή τη στιγμή είναι εξουθενωμένο», σχολίασε σε πρωινή τηλεοπτικ...


«Το 20% του πληθυσμού μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερα βάρη, από το 80% που αυτή τη στιγμή είναι εξουθενωμένο», σχολίασε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε αναλυτικά: «Απόδειξη ότι τα νούμερα τα οποία λέω είναι σωστά, ήταν ότι αυτό που είπα για το 80% των ασφαλιστικών εισφορών, ότι το πληρώνουν τώρα λιγότερο, το έχει παραδεχθεί ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ».

1 σχόλιο

  1. Mας το λένε καθαρά ...ΕΊΜΑΣΤΕ σε επιτήρηση ...είμαστε σε ΧΟΥΝΤΙΚΌ καθεστώς δηλαδή ; ΠΟΥ σημαίνει ΌΤΙ εδώ δεν διοικούν -κυβερνούν πολίτικοι άλλα τα συμφέροντα...Απλώς οι 300 της βουλής είναι εκεί μέσα για να λέμε ότι έχουμε Δημοκρατία...Όμως Έχουμε ;; και αν ΔΕΝ Έχουμε τι κάνουμε για να την αποκτήσουμε;;..

    Η έλλειψη πολιτικής παγκόσμιος είναι ΜΈΓΑ γεγονός ..Κάθε ήμερα άνθρωποι φυλακίζονται ,σκοτώνονται για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία ΌΧΙ μόνο στην Ελλάδα
    που έχουν καταρρεύσει τα ΠΆΝΤΑ..

    Όταν ένα πολιτικό σύστημα ψηφίζει ΜΌΝΟ για δικές του φοροαπαλλαγές π.χ χρηματικές δωρεές αφορολόγητες και μάλιστα με μπόνους ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΆΝ ΣΕ ΈΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉ, αν αυτό δεν λέγεται η μεγάλη ΆΠΑΤΗ του ΛΆΟΥ πως λέγετε;;...Όταν σήμερα σαν γονέας αν δώσεις στο παιδί σου 500 ευρώ από τα φορολογημένα χρήματα σου ,αυτό το ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΈΝΟ σύστημα σου ζητά φόρο 10% !!.. ΔΗΛΑΔΉ /\=> 50 ευρώ φόρο ΑΠΌ ΠΟΥ παρακαλώ; από τα φορολογημένα χρήματα σου.. Αυτά τα κάνουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑ κ.τ.λ..[[το είδα στο έντυπο της νέας φορολογικής δήλωσης είναι στην διαθέσει του κάθε ενός να το δει]]...και δεν λέω να μην γίνετε έλεγχος.. ΆΛΛΑ αυτοί -300 [οι Δημοκράτες]- εξαιρούν τα οφίτσια τους;;..

    Και βουλευτής και αφορολόγητο 70% από τον μισθό τους [(και να αφήσουν αυτά περί βουλευτικής αποζημίωσης ΜΙΣΘΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΆΟΥ)] όμως και Βουλευτής ,και δικηγόρος η Γιατρός, η έμπορας επιτρέπονται για ΜΌΝΟ αυτούς..

    Όμως ΌΤΑΝ αν κάποιος παίρνει 500 ευρώ σύνταξη και εργαστεί ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΚΌΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ διότι το ονομάζουν ΜΑΎΡΗ εργασία αν δεν το δηλώσει ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ..
    Όμως ΓΙΑΤΊ το ονομάζουν ΆΣΠΡΗ όταν αφορά την δικιά τους εργασία;;!! ΕΆΝ αυτό δεν λέγεται Δημοκρατία τον ολίγων πως ΛΈΓΕΤΕ!!..ξέρουμε όλοι πως λέγετε,, faccio (φάτσιο)...

    Λύση ΥΠΆΡΧΕΙ;;; βέβαιος θέλεις κύριε/α να μπεις στην πολιτική- αυτοδιοίκηση-συνδικαλισμό..κ.τ.λ.. Η περιούσια σου και της οικογένεια σου που έχει αποκτηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια θα τιτλοφορούνται ΌΛΑ σε ομόλογα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΌΣΙΟΥ ΚΑΙ όταν αποχωρείς από ΚΆΘΕ ΚΡΑΤΙΚΌ οφίτσιο ΑΝ η χωρά τα πάει καλά να παίρνεις το ανάλογο πόσον.. Έτσι ο ένας θα κοιτάζει τον άλλον το τι πράττει..Ίσως έτσι αποκτηθεί και κάποια επιστημοσύνη των [αγορών που λένε] ως ΧΏΡΑ .. Έχουν κόζια @@@ οι 300 της βουλής να το κάνουν;;; Η προσωπική μου γνώμη είναι ένα μεγάλο ΌΧΙ..

    Δυστυχώς με φωνές, με τραγούδια και με βόλτες πάνω κάτω στους δρόμους αυτά δεν αλλάζουν.... Έτσι όλοι τρέφουν την σκρόφα που ΓΕΝΝΆ ΤΑ ΑΥΓΆ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ μπορεί και άθελα τους...

    Εδώ ακούμε τον Ερντογάν να αποκαλεί ΝΑΖΙ τους Ολλανδούς!! Όταν όλοι ξέρουμε ότι ΝΆΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ σκότωναν Ολλανδούς και Βέλγους όπως στην Ελλάδα τους Έλληνες αντάρτες δεξιούς και αριστερούς την ΚΑΤΟΧΗ ....Και έρχεται σήμερα ένας
    ΦΑΣΙΣΤΟΙΣΛΑΜΙΣΤΉΣ να τους αποκαλεί ΝΆΖΙ!! Όταν ΑΥΤΟΣ θέλει να ΚΑΤΈΧΕΙ μόνος του όλες της εξουσίες του κράτους της Τουρκίας!!

    Κάπου το έχει χάσει ΌΛΗ η ανθρωπότητα ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ για το που θέλει να το ΠΆΕΙ...

    Σήμερα ΌΛΟΙ κυνηγούν μαθηματικές μαγικές συνταγές για να σωθούν..Τα μαθηματικά όμως σε συνδυασμό με την ΝΈΑ τεχνολογία θα πολλαπλασιάσουν την δυστυχία.. Όταν ο ίδιος ο [(αντιπαθής )] για πολλούς Μπιλ Γκέιτς ΖΗΤΆ επίσημα να μπουν ασφαλιστικοί φόροι στα ρομποτικά συστήματα ώστε να στηριχθούν οι άνεργοι και η κοινωνικά αδύναμοι που θα δημιουργηθούν από της ΝΕΕΣ τεχνολογίες διότι βλέπει και αυτός ΌΤΙ πάμε σε μια μεγάλη παγκόσμια αναταραχή ΧΑΟΥΣ ...[[ αν ΑΥΤΌ λέει κάτι σε μερικούς ]]... Που ούτε καν θίγουν αυτό το πρόβλημα της αναπτυξιακής παράγωγης με την ρομποτική .. Άπλα Σου πετάνε την λέξη ΑΝΆΠΤΥΞΗ και καθαρίζουν ...για την τήξη;; ΤΊΠΟΤΑ// η τήξη εξαρτάται από την πίεση και την θερμότητα σήμερα η θερμοκρασία τήξης σπάει όλα τα ρεκόρ..Ο φασισμός ΞΕΚΊΝΗΣΕ από ταξικά καταπιεσμένους και από μικροαστούς..

    Οι άνθρωποι όταν δεν έχουν τίποτα να φάνε, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κλέβουν το φαγητό τους...Όταν δεν έχουν εισόδημα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κλέβουν τα ρούχα τους και ο καταπιεσμένος δεν είναι απαραίτητο να μην γίνει καταπιεστής...Αυτή η κοινωνική οντότητα ισορροπεί στην ΚΌΨΗ του ξυραφιού..

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση