GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μοιάζει μια γυναίκα που έχει ξοδέψει 2,4 εκατ. δολάρια σε πλαστικές

Η λίστα με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, μοιάζει με μια μακροσκελή λίστα του σούπερ μάρκετ. Η Alicia Douvall έχει ξοδέψει ...


Η λίστα με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, μοιάζει με μια μακροσκελή λίστα του σούπερ μάρκετ. Η Alicia Douvall έχει ξοδέψει το εξωφρενικό ποσό των 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε αισθητικές επεμβάσεις και μόλις πρόσφατα έδειξε τα αποτελέσματα αυτών σε μια σέξι φωτογράφιση. 

Η Alicia είναι 37 ετών, μοντέλο και ριάλιτι σταρ από τη Βρετανία -και ενίοτε ηθοποιός- που γίνεται θέμα στα μίντια της χώρας της γι αυτό ακριβώς τον ιδιαίτερο εθισμό. Στη φωτογράφιση που έγινε στο Λονδίνο, φορά μοβ με μαύρες λεπτομέρειες εσώρουχα, γαλάζιο κορμάκι, αλλά και μαύρες γόβες στιλέτο που αναδεικνύουν τα κάλλη της. 

Η εμμονή της με τις πλαστικές, ξεκίνησε στα 17 οπότε και προχώρησε στη πρώτη επέμβαση- ενίσχυσε το στήθος της. Έκτοτε έχει βρεθεί στο χειρουργικό τραπέζι τουλάχιστον 350 φορές. Από όλες αυτές, έχει τραυματικές εμπειρίες από μια επέμβαση στα οπίσθια καθώς τα εμφυτεύματα με κάποιο τρόπο... έσκασαν. 

«Δε θέλω να κάνω άλλη μια επέμβαση, υπάρχουν τόσες επιπλοκές...», λέει αναφερόμενη στην κατεστραμμένη πίσω όψη. Πέρα από αυτά ωστόσο, η σελέμπριτι δηλώνει αμετανόητη στο να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα -φοβάται ότι θα αποκτήσει άσχημα οπίσθια. Η αποτυχημένη αυτή επέμβαση, έχει επηρεάσει τη σεξουαλική της ζωή αλλά και τον τρόπο που γυμνάζεται- για παράδειγμα δε μπορεί να κάνει καθίσματα. «Από τη πρώτη μέρα που τα έβαλα, πονάω φρικτά. Δε μπορώ να πάω σινεμά, στο θέατρο και ό,τι απαιτεί να παραμένω καθιστή. Η μεγαλύτερη ώρα που μπορώ να κάθομαι είναι μάξιμουμ 15-20 λεπτά», λέει. 

Η 37χρονη, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Sarah Howe, παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει για μερικές επεμβάσεις που έχει κάνει. «Έμοιαζα ψεύτικη και σαν μπάρμπι... Θέλω να μοιάζω όσο φυσική γίνεται και να επιστρέψω τότε που ήμουν η Sarah», αποκάλυψε στο περιοδικό Closer.

Μετανοούσα ή μη, δείτε τη λίστα με μερικές από τις πλαστικές της:  

* Πάνω από 15 επεμβάσεις στο στήθος αυξομειώνοντας το μέγεθος.

* Επτά ανακατασκευές και τέσσερα εμφυτεύματα μύτης

* Μια από τις εκκεντρικές επεμβάσεις, ήταν όταν... μίκρυνε τα δάχτυλα των ποδιών της ώστε να δείχνουν όμορφα όταν φοράει ανοιχτά παπούτσια.

* «Λείανε» τα πλευρά της για να φαίνεται πιο λεπτή η μέση. 

* Τρία λίφτινγκ.

* 12 εμεβάσεις στα μάτια.

* Τρία εμφυτεύματα στα ζυγωματικά. 

* Ένα εμφύτευμα στο πηγούνι. 

* Πέντε «μεταφορές« λίπους από τους γοφούς και τους μηρούς, στο πρόσωπο.

* Έξι επεμβάσεις στα χείλη. 

* Μια λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο. 

* Εμφυτεύματα σιλικόνης στα οπίσθια. 

* Χειρουργική αποκατάσταση της γνάθου

* Τρεις επεμβάσεις αισθητικής στα δόντια

* Επέμβαση κάτω από τα φρύδια 

* Δερμοαπόξεση 

* Θεραπεία με λέιζερ στο πρόσωπο.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση